Hvad skal man overveje på en havetrampolin.

Havetrampoliner er selvfølgelig ideelle, når du har børn i en alder, som du virkelig gerne vil nyde fra tid til anden. Det er selvfølgelig muligt med en havetrampolin. Man kan også se den indefra, når den er løs. Der er dog nogle ting at overveje, såsom placeringen og kvaliteten af ​​trampolinkanterne. Her er nogle tips. Trampolin placering
Sikkerhed er første, anden og tredje. Lejlighedsvise fald fra trampolinen er næsten uundgåelige. Af denne grund kræves der en sikker landingszone på mindst 1 1/2 meter omkring trampolinen. Derudover skal du også være forsigtig. Placer ikke hårde eller skarpe genstande i nærheden af ​​trampolinen. Så find det rigtige sted i din have eller tænk anderledes over det.
2. Permanent eller mobil
Permanente trampoliner er normalt begravet i jorden som en skraldespand og har omtrent samme højde som det omgivende græs. Derfor kan trampolinen, hvis det ønskes, bruges hele året rundt. Det er vigtigt at købe et godt lærred for at beskytte din enhed mod påvirkningerne fra vejret og naturen. Det er brugt ret ofte, så sørg for, at lærredet passer fint ind i din have. Du kan sætte trampolinen på din fod, når du ikke bruger den. Det ville være rart med et tørt område, der er let tilgængeligt fra haven.
3.3. kvalitet
Vægten af ​​trampolinens vinger påvirker kvaliteten i høj grad. Det er et spørgsmål om at beslutte, hvor meget vægt enheden skal bære, og det er den bedste løsning for dig. For de dyrere vil rammer, airbags og fjedermåtter også være af bedre kvalitet. Du vil blive informeret om den bedste løsning og tag den ikke natten over. Gode ​​trampoliner bruges meget og skal holde i årevis. 4. Sikkerhed
Kæmpe hop kan laves på trampolinen, og så kan landingen mislykkes. Det betyder ikke, at du ødelægger din nydelse på en trampolin, det er et råd om at træffe det rigtige valg. Gode ​​trampoliner kommer ofte med et sikkerhedsnet. Sådanne net giver ikke 100 % beskyttelse mod muligheden for at falde af trampolinen, men det mindsker den mulighed. Airbags er også meget vigtige. Hver gang du hopper på en trampolin, kan din entusiasme føre til, at du når en sikkerhedsmadras. Jo bredere og tykkere denne pude er, jo bedre, så længe kvaliteten af ​​materialet er passende. En velholdt trampolin er en mere sikker trampolin. Trampoliner kræver generelt lidt vedligeholdelse. Det er vigtigt omhyggeligt at følge instruktionerne i manualen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.