Hvilke love og regler gælder for støjforurening?

Hvad bekymrer du dig om, hvis du bor i nærheden af ​​en vej (motorvej), har en støjende nabo eller bor i nærheden af ​​en skole? Ja, det er støjforurening. Du kan også opleve en del støjforurening. Vidste du, at der er mange regler og forskrifter relateret til lyd i Holland? Der er så mange, at det er nemt at miste overblikket over støjreglerne. Derfor beskriver denne artikel alle regler og forskrifter relateret til støj. På den måde ved du præcis, hvor du er.
Hvis du oplever støjproblemer, er du ikke alene. Hele Holland bliver større. Der er ikke mange rigtig rolige steder i Holland. Problemet med stilhedens forsvinden er, at når den først forsvinder, vender den aldrig tilbage. Endnu mere problematisk er det, at i 2030, hvis der ikke gøres noget ved støjforureningen, vil mere end en tredjedel af Holland skulle håndtere konstant støjforurening på over 50 decibel. Heldigvis har regeringen været aktiv inden for støjforurening i nogen tid. Dette er også nødvendigt.
Støjstandarder er reguleret på forskellige niveauer. Der er støjregler på europæisk, nationalt og regionalt plan. Alle regler er gode, men i virkeligheden er det meget vigtigere for kommunen at spille en vigtigere rolle i støjreguleringen, da den skal regulere støjen i kommunen og dens omgivelser. Hvad gør du, når din nabo holder 15. fest, og der er støj fra din nabo, eller når projektudvikleren beslutter sig for at bygge en industrizone i nærheden af ​​dig? Ja, du er mere tilbøjelig til at tage til kommunen end i EU.
Som målt? Vi ved nu, at både nationale og regionale myndigheder er bekymrede over støjforureningsreglerne. Da der er tale om generelle retningslinjer, forbliver kommunerne noget fleksible med hensyn til støjregulering. Hvis der genereres støj, er det nødvendigt at måle støjniveauet i og omkring huset. Analyser derefter 24-timers gennemsnittet for at se, om støjniveauet er inden for eller uden for grænserne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.